Marieke Klooster is geboren in Winschoten en opgegroeid in Scheemda. Studeerde zang aan het conservatorium in Groningen. Ze is nu 20 jaar cabaretière in het kwartet Vrouw Holland. Verder is ze dirigente van het Kleinkunstkoor Altijd Kortjakje van de Groninger muziekschool. Ook speelde ze als Jannie Boerema in de regiosoap Boven wotter. Ze geeft Kunst en Multi Media les op het Noorderpoort College.

Leonieke Vermeer studeerde piano aan het conservatorium in Groningen, Musiklinjen in Stockholm, The Leeds College of Music en het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Ze won op haar zestiende de Kunstbende met een compostie voor solopiano, 'My Moods'. Met de band Rakia speelde ze in de finale van de Dutch Jazz Competition van het North Sea Jazz Festival.

Philip Baumgarten is een avontuurlijke bassist, die u misschien kent van Pot, Baumgarten & Friends, Play it hard, het Domi Aerts Trio of het Philip Baumgarten Trio. Philip heeft op vrijwel alle grote podia gestaan in Nederland, zoals Paradiso, de Melkweg, de Rai, Musis Sacrum, enz.

Matthias van Olst is een gepassioneerde drummer met een ruime ervaring in live, studio en lesgeven. Van jazz tot rock en van soul tot pop. Zijn brede muzikale interesse werd een blauwdruk voor zijn spel. Hij speelt o.a. bij North Star, Them Lewis Boys en Jan Peter Beijersbergen. Naast zijn werk als uitvoerend musicus geeft hij drumles bij muziekschool de Spelerij  en bij verschillende cultuur organisaties verzorgt hij percussieworkshops. Sinds 2012 werkt hij ook met René Postma samen in de Geluidwerkplaats.